Telefonski i faks uređaji

Kiko trgovina i usluge nudi širok asortiman telefonskih i faks uređaja marke Panasonic i Sharp. U ponudi su uređaji za velike i male poslovne subjekte i urede. Osim prodaje navedenih uređaja, nudimo vam i usluge fotokopiranja na uređaju Sharp MX-2700.

Sharp
Osnovan 1912, Sharp je bio svjetski pionir u počecima nove tehnologije i orginalnim proizvodima. Odonda znanstvenici svakodnevno rade na novim proizvodima, a Sharp je narastao za sve konkretne potrebe potrošača. Poslodavac je preko 66700 ljudi, ima 68 inozemnih predstavništva u 30 zemalja, gdje je Sharpovo ime cijenjeno kao i domaća marka u svakoj od tih zemalja i to isključivo zbog Sharpove predanosti prema socijalnim statusima svake zemlje kao i predanost prema zahtjevima tržišta. Tvrtka Duplico d.o.o. ovlašteni je zastupnik SHARP za teritorij Republike Hrvatske
 
Panasonic
Panasonic slovi kao jedan od najvećih prizvođača elektronike u svijetu, dok se cijela grupacija sastoji se od preko 600 kompanija. Danas kompanija broji preko 328 000 zaposlenika uz neto prodaju od 51.7 milijardi dolara na svjetskom tržištu. Tvrtka Intelkom d.o.o. ovlašteni je zastupnik Panasonica.

 

 

Povratak