Knjige i školski udženici

Kiko trgovina i usluge nudi velik izbor knjiga i školskih udžbenika najpoznatijih hrvatskih nakladničkih kuća. U ponudi osim školskih udžbenika možete pronaći beletristiku, rječnike i atlase.

ŠK
Svojim nakladničkim programom Školska knjiga slijedi suvremene svjetske dosege u obrazovanju, objedinjujući ih s tradicionalnim vrijednostima nacionalne kulture. Pokretač je i nositelj brojnih nacionalnih projekata, od udžbeničkih, stručnih, znanstvenih, leksikografskih i kulturoloških knjiga i priručnika, do lijepe književnosti, dječje knjige, časopisa i drugih vrijednih izdanja.
 
Alfa
"Alfina" izdanja postala su prepoznatljiva, a osim udžbenika i priručnika za osnovnu i srednju školu, uspješno se ostvaruju mnogobrojni izdavački projekti koji uključuju i raznolike vlastite biblioteke. Na taj način teži se udovoljiti ukusu čitatelja, prepoznaju se nove težnje u literaturi te njeguju klasici svjetske književnosti, knjigama za mladež i slikovnicama misli se i na mlađu čitateljsku publiku, a nastoji se zadovoljiti i potrebe korisnika priručnika od kojih u prvom redu treba izdvojiti bogato opremljene i znalački pripremljene kuharice.
 
Profil
Profil International jedan je od vodećih izdavača u Hrvatskoj, već dugo poznat po kvalitetnim školskim udžbenicima i priručnicima te dječjim knjigama. Trenutno u svojoj ponudi ima više od 1000 izdanja, od kojih se najveći broj nalazi u školskim torbama i na policama dječjih soba, no istovremeno Profil ne zaboravlja ni odrasle. Uz vlastita izdanja, Profil izdaje i velik broj naslova u suradnji s poznatim svjetskim izdavačima: Cornelsenom, Klettom, Cambridge University Pressom, Nathanom, Seuilom, Hachetteom, Parramonom, Usborne i Andersen Pressom, Dorling Kindersleyjem, Kingfisher.
 
Mozaik
Nakladnički program Mozaika knjiga tematski i sadržajno je uistinu raznovrstan: on varira od velikih ilustriranih enciklopedija do programa priručnika za odgoj i roditeljstvo, kuharskih priručnika, od knjiga za managere do lektirnog programa za osnovnoškolsku djecu. Godinama pratimo neke od najuspješnijih hrvatskih autora poput Pavla Pavličića, Gorana Tribusona, Sanje Pilić i Mire Gavrana.

 

Povratak